Vinduer og døre

Vinduer og døre

Skal du have nye døre eller vinduer? Hos Tømrer Søren Frederiksen har vi mange års erfaring i arbejdet med døre og vinduer. Vi tilbyder uforpligtende rådgivning når du skal finde frem til de helt rigtige elementer, og vi tager os gerne tid til at se nærmere på opgaven og høre om dine præferencer.

Vi anvender færdigmalede kvalitetselementer fra nogle af Danmarks førende producenter, herunder:

www.outrup.dk
www.kpk-vinduer.dk
www.velfac.dk

Når vi har fundet frem til de helt rigtige døre eller vinduer tilbyder vi at levere, montere og udskifte elementerne. I denne forbindelse lægger vi afgørende vægt på at udføre arbejdet til aftalt tid og pris.

Muligheder ved udskiftning af døre og vinduer
Der er mange muligheder forbundet med en udskiftning af døre eller vinduer. Vi tilbyder bl.a. at udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. I mange tilfælde kan en forbedring af isoleringen i og omkring vinduespartierne indbringe betydelige besparelser på varmeregneingen. Derfor tilbyder vi at besigtige ejendommen i forbindelse med arbejdet, for dermed at give dig indblik i hvorvidt der er penge at spare ved en bedre isolering.

Kontakt os i dag
Tag endelig kontakt på tlf. 40 87 80 79 og hør nærmere om mulighederne i et samarbejde. Vi arbejder ofte i områderne omkring Støvring, Svenstrup, Skalborg, Skørping og Suldrup, men vi løser gerne opgaver i hele landet.