Renovering hos private

Boligrenovering i Støvring og Nordjylland

Er du på udkig efter en dygtig håndværker til et renoveringsprojekt? Hos Tømrer Søren Frederiksen har vi stor ekspertise inden for renovering af huse og lejligheder.

Vores udgangspunkt er, at en renovering er en god investering så længe den udføres på professionel vis og uden at budgettet løber løbsk. Derfor lægger vi også afgørende vægt på, at indgåede aftaler overholdes, samt at arbejdet udføres til den aftalte tid og pris.

Kombiner vores services ved renovering

Vores kompetencer spænder meget bredt og du kan med fordel kombinere vores services i et samlet og attraktivt tilbud. Vi kan eksempelvis tilbyde at foretage facaderenovering i forbindelse med en samlet renovering, ligesom vores kompetencer inden for døre og vinduer kan komme dig til gavn såfremt renoveringen omfatter en udskiftning af vinduer eller døre.

Brug os som sparringspartner og træk på vores ekspertise. Så kan vi i fællesskab finde frem til den helt rigtige løsning på dit renoveringsprojekt.

Tag kontakt og hør nærmere

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt på tlf. 40 87 80 79. Vi afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud.

Vi har i mange år arbejdet med renovering af boliger i området omkring Støvring, Svenstrup, Skalborg, Skørping og Suldrup, men vi kører gerne ud til projekter i hele landet.